Personal training

425,00 810,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, jossa parannetaan asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Asiakkaat saavat eniten irti valmentajan kanssa yhdessä tekemisestä!  Kaipaat ehkä vaihtelua harjoitteluusi, haluat saavuttaa tavoitteesi innostavalla tavalla tai tarvitset apua elämäntapamuutoksessa.

Valmennus suunnitellaan asiakkaan lähtö- ja elämäntilanteen sekä tavoitteen mukaan. Olen tukenasi koko valmennuksen ajan, jolloin harjoittelu on turvallista ja innostavaa! Valmennuskerrat sisältävät harjoittelua kuntosalilla/ulkona sekä tarpeen mukaan ravinto- ja mielen valmennusta. Valmennuksen kokonaishinta määräytyy tapaamiskertojen perusteella ja yksi tapaaminen kestää 55 minuuttia. Tapaamiset voivat olla 1 tai 2x viikossa. Saat myös harjoitusohjelmat itsenäiseen harjoitteluun!

Tämä valmennus sopii sinulle, joka haluat:
– Tehdä elämäntapamuutoksen
– Jaksaa paremmin arjessa
– Parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia
– Pudottaa painoa tai parantaa kuntoa
– Aloittaa kuntoilun ensimmäistä kertaa
– Löytää liikkumisen ilon tai kaipaat vaihtelua harjoitteluusi

 

Yli 10 tapaamiskerran paketeissa ota suoraan yhteyttä https://www.wellnesswithlinda.fi/yhteystiedot/ alaosasta löytyvän lomakkeen avulla.

 

Maksettuasi tilauksesi otan sinuun yhteyttä kassasivulla antamillasi yhteystiedoilla mahdollisimman pian ja sovimme ajankohdan alkukartoitukselle.

Valmennus tapahtuu Ylöjärven Kuntokeskus Liikun tiloissa osoitteessa Soppeentie 2, 33470 Ylöjärvi.

Hintaan ei sisälly mahdolliset kuntosali- tai muut liikuntapaikkamaksut.